Sunday, April 8, 2012

Rumah kasih harmoni, Paya jaras dalam

Place : Rumah Kasih at Paya jaras dalam, sungai buloh
Date :07 april 2012
Team Dynas

alhamdulillah berpeluang bersama2 team Dyanas 
adakan aktiviti bersama2 anak yatim serta beberapa sumbangan ikhlas dari kami =)
Thanks Team Dynas cause let me join this event!!
insyaallah kalau ada event charity lagi let me know 


:)
My bro, Hafiz Atan with dynas
Nasyid ,sketsa...sedeh...lagu buat kita nangis..lagi2 lagu oh ibu!!~
aktivi sukaneka! =)


Credit to dynas for this picca kat Twitter

Nama budak ni Omar..dia asnaf (keluarga berhak dapt zakat, bapa dia sakit..mak dia x bekerja) dia peluk je Hafiz Atan...masa nak balik dia sorang hantar sampai pintu..sedeh pulak tengok.. At Rumah Kasih Harmoni
;( 

alhamdulillah...kadang2 kita berseronok..tp ada orang lain yang bersedih dan tak dapat perhatian n kasih sayang macam kita..kita perlu bersyukur..i lovee my ibu n ayah!!! Saya tahu saya paling nakal..tapi saya akan buktikan nakal saya tu..nakal yang baik2 n berisi??ada ke??!hihihihihi


sapa ada nak bagi sumbangan kepada Rumah Kasih harmoni boleh sms/call

En. Jamaludin

012-3942783

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...